Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

θα πάρω την τσίχλα να στην κολλήσω στα μαλλιά

  Οκ ναι χρησιμοποιώ αστικό λεωφορείο, γιατί όχι παρακαλώ; Πες το αφραγγία, πες το οικολογική συνείδηση, πες το αστική κουλτούρα, όπως σκατά θέλεις να το πεις πες το! Εσύ όμως όταν το χρησιμοποιείς, συνειδητοποιείς ότι μπαίνεις σε δημόσιο μέσο και δεν είσαι στο σπίτι σου;
  Ναι μη κάνεις την ανήξερη, για εσένανε μιλάω που μασάς την τσίχλα σου σαν το μηρυκαστικό και μου αρχίζεις τα κλατς και τα κλουτς! Και το ξέρεις πως είσαι γυναίκα γιατί οι άνδρες ευτυχώς δεν το ασκούν ακόμα αυτό το σπορ. Και για να έχουμε και το καλό ερώτημα, στο σπίτι όταν είσαι τι σου λένε; Τι ωραία που μασουλάς καλή μου; Μη μου πεις ότι φοβούνται να σου κάνουν παρατήρηση.

  Οκ μπορεί να είσαι ξήγα άτομο και να σε έχω πάρει από τα μούτρα, μα συμπάθα με κι εμένα την ταλαίπωρη, αν είχα τη ζωή μου στρωμένη και το κεφάλι μου ήσυχο θα έμπαινα στο αστικό; Όχι σε ρωτώ θα έμπαινα στο αστικό; Θα έπαιρνα την κουρσάρα μου, θα άνοιγα και το στέρεο στο φουλ να παίζει τα ωραία του και θα μασούσα κι εγώ την τσιχλίτσα μου. Αλλά αφού πρέπει να εξυπηρετηθώ με το ταπεινό το αστικό θα λουφάξω στη γωνίτσα μου και θα ζητήσω να λουφάξεις κι εσύ και να σεβαστείς και τα αυτάκια μας.


19 σχόλια:

  1. Καλά, η τσίχλα είναι το λιγότερο. Θα μπορούσε να έχει λουστεί ένα πολύ βαρύ άρωμα και να μη μπορείς να αναπνεύσεις! Ή να μην έχει βάλει αποσμητικό και να σου έρχεται λιποθυμία από τη δυσωδία! Επίσης, θα μπορούσε να είχε φάει λίγο πριν μπει στο λεωφορείο μπακαλιάρο σκορδαλιά! Α πα πα! Ούτε να το σκέφτομαι! Καλύτερα η τσίχλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα έρθει κι αυτοτονών οι σειρά τους! Τρέμε ντουνιά!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σύνδρομο "Μαρία Ιωαννίδου" που καίγεται το σύμπαν γύρω τους κι αυτές στη νιρβάνα της τσιχλόφουσκας, πολύ το ζηλεύω... Να βγει κι ο συγχωρεμένος ο Σειληνός από μια μεριά και ν' αρχίσουν το χορευτικό καταμεσής του αστικού!...

    Αναποδιασμένες καληνύχτες με άρωμα μπαμπαλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν μου ανέφερες τον Σειληνό και μου άναψαν τα λαμπάκια, αν τσεκάρεις κάποια βιογραφικά στοιχεία για τη Μαρία θα σου σηκωθεί η τρίχα τι πέρασε στα χέρια αυτού του ανθρώπου.

      Διαγραφή
  3. Πόσο σπαστικό αυτό με την τσίχλα!!
    Νομίζω θα μου αρέσει εδώ!!
    Καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κι αυτό το κλατς-κλατς μου τη δίνει στα νεύρα, η αλήθεια είναι ότι αυτό που δεν αντέχω με τίποτα στα λεωφορεία είναι η μυρωδιά του ιδρώτα (που εκλύεται κατά κύματα από ορισμένους, κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για το ρεξόνα) και οι φωνασκίες των πιτσιρικάδων (είτε στο τηλέφωνο, είτε μεταξύ τους).
    Λίγος σεβασμός δε βλάπτει! Τα λεωφορεία δεν είναι πριβέ, είμαστε κι άλλοι δίπλααααα!
    Καλώς βρεθήκαμε, Ανάποδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραδόξως δεν έχω πετύχει πολλά κρούσαμτα απλησιάς στα αστικά. Δεν ξέρω αν είμαι απλώς τυχερή. Αλλά ναι η ακοινωνισία πάει σύννεφο.
      Γεια σου κορίτσι μου γλυκό!

      Διαγραφή
  5. Να το κάνω λίγο πιο... hardcore;! Να την τραβάει σαν κλωστή, να την τυλίγει καρούλι στο δάχτυλο και να τη χώνει ξανά στο στόμα! -.-
    Να φτιάχνει φούσκες που κινδυνεύουν να κολλήσουν στο μαλλί ανυποψίαστων συνεπιβατών. Να πετάγονται... σταγονίδια σάλιου, μαζί με τη φούσκα! -.-
    Να τη βαριέται κάποια στιγμή και να την... παρκάρει στο κάθισμα!

    Η μυρωδιά του ιδρώτα ανυπόφορη, ειδικά όταν το μέσο είναι γεμάτο και σε κάθε φρενάρισμα βρίσκεται κανείς στο... κούρνιο της μασχάλης του/της σιγά-μην-κάνω-κάθε-μέρα-μπάνιο!

    Α! Και οι τσάντες! Βοήθεια, οι τσάντες! Μην κρεμιέσαι, πουλάκι μου, με την τσάντα στη χειρολαβή (ειδικά αν η τσάντα έχει γωνίες!)

    Φιλιά, Αναποδούλα μου! ^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που τα καθαρίζουν τα στικά και δεν βλέπουμε κολλημένες τσίχλες.
      Αυτό με τις τσάντες όμως το έχω σαν πρόβλημα και δεν ξέρω πού να σταθρώ για να μην ενοχλώ τους άλλους.

      Φιλάκια καλή μου!

      Διαγραφή
  6. Είσαι σίγουρη ότι δεν την κόλλησε σε κάνα κάθισμα, πριν κατέβει; Χαχα! Αχ, θέλω κι εγώ: "μπες μες στο καμπριολέ, πάμε για κάναν καφέ"! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα ανάποδη καλτσούλα μου κι από δω!!! Αχαχαχαχα!! Εκνευριστικότατο αυτό το μάσα μάσα, κλιτς κλατς!!! Απαπα!! Φιλάκια και καλό σ/κ να χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ, και τι μου θύμισες τώρα... το είδα ξανά πρόσφατα, τη Μ. Ιωαννίδου στου "Μια ελληνίδα στο χαρέμι" που στο τέλος την καταπίνει!!!
    Φαντάζεσαι μ' ένα φρενάρισμα ολίγον απότομο να την καταπίνουν οι απανταχού μυρικάζουσες?...
    Καλά τα λες Αναποδούλα μου και πού ν' αρχίζουν οι ζέστες και να πρέπει να τους μιλήσει κανείς και για το Rexona!!!... ;-)
    Μάκια πολλά
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που καλοκαιριάζει θα βγει στο προσκήνιο και το rexona... άστα να πάνε!

      Διαγραφή
  9. Όντως πολύ ενοχλητικό και γινει συνεχεια απο όλες τις ηλικίες, ανδρες γυναίκες και παιδιά!
    Μου χει τυχει να ειμαι στο Κτελ Άργος-Αθήνα και επειδη δυο ωρες ενα ζευγαρι ακριβως απο πίσω μου, να φιλιέται στο στομα, σα να μην υπάρχει αυριο!
    Μουλιασανε τα αυτακια μας!
    Επίσης πολύ ενοχλητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περισσότερο μου την βιδώνει το κομπολόι...στράκα-στρούκα και ξανά στράκα-στρούκα.Σαν κινέζικο μαρτύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σου έχω καλύτερο! Να λέω σε αμόρε χωρίζουμε γιατί μου την έδωσε στο νεύρα ο θόρυβος που έκανε όταν βαρούσε τα πούλια στο τάβλι... μουάχαχαχα

      Διαγραφή

και η αναποδιά έχει τα όριά της, οπότε ας κρατήσουμε μία κοσμιότητα